mandag, maj 08, 2006

Tv-Skolen

TV-Skolen er helt uafhængig, men samarbejder med både independent og mainstream produktionsselskaber og broadcastere bl.a. Global Nomads Group, Danmarks Radio, Maysles Films, MTV, Angel Film og Zentropa.

TV-Skolen bygger på et netværk af medieprofessionelle originaler, der i skiftende konstellationer driver skolens uddannelses- og udviklingsprojekter. De drivende kræfter har en fælles interesse i kunst, teknologi og revolution – og den personlige historie som et bidrag til at sætte en social forskel.

Gennem årene har en række faste fantastiske legekammerater drevet større eller mindre forløb, bla instruktør Ole Stenum, dramachef Ingolf Gabold, instruktør Stefan Treschow, fotograf Kim Hattesen, scenograf Svend Hangaard, producer Karoline Leth og chefredaktør Clara Kunstmann.For tiden er nogle af de gennemgående kræfter konceptudvikler Lars Lundbye (der også er bestyrelsesformand), instruktør og tv-chef Jørgen Svenstrup, interaktiv filmskaber Flemming Lyngse, filminstruktør Torben Simonsen og dokumentarinstruktør Asger Leth.

TV-Skolen er et anpartsselskab ejet af udviklingsselskabet Blå Himmel og produktionsselskabet Svenstrup hld.

Ingen kommentarer: